Események

 A Japán Alapítvány Budapesti Iroda főszervezésében
 A Japán Alapítvány Budapesti Iroda támogatásával
 Egyéb japán vonatkozású események

 • JFBP

  Szeretne japánul tanulni, de nincs ideje magániskolába járni, vagy egyáltalán nincs nyelvtanulási lehetőség a közelben? Az e-learning kifejezetten ilyen típusú a problémákra kínál hatékony megoldást.

 • JFBP

  A Téma-specifikus kurzusok B1/B2 szintű nyelvtudással rendelkező nyelvtanulókat céloznak meg. Az összesen 10 héten át tartó tanfolyamot a 2021-22. tanév során három alkalommal hirdetjük meg. A témák minden alkalommal változnak, az órákon – a kommunikációs készség növelése érdekében – anyanyelvi beszélők számára készült autentikus anyagokat használunk.

 • JFBP

  Ezen a kurzuson a hallgatók képzett oktatók segítségére, tanácsaira támaszkodva állítják fel saját nyelvtanulási tervüket, illetve sajátítják el az egyes tanulási technikákat. A tanfolyam egyik legfőbb előnye, hogy a résztvevők egyénileg dönthetik el, milyen irányban, hogyan szeretnének fejlődni. Lehet tankönyv alapján haladni, internet, animék vagy mangák segítségére támaszkodni, vagy éppen a többiekkel párokba állva a társalgást gyakorolni. A kurzust vezető oktató nem egyidejűleg tanítja a hallgatókat, hanem a tanulás különféle módszereivel, a felhasználható anyagokkal kapcsolatban ad hasznos tanácsokat, így segítve a tanfolyamon résztvevők egyéni fejlődését. A kurzust olyanoknak ajánljuk, akik szeretnének rátalálni saját egyéniségükhöz leginkább passzoló nyelvtanulási módszerekre, szeretnének egyéni tempóban, a saját maguk által meghatározott irányban csiszolni nyelvtudásukat. A tíz hetes  tanfolyamot a tanév során három ízben hirdetjük meg. Jelentkezni egy vagy akár több tanfolyamra is lehet.

 • JFBP

  Szeretne japánul tanulni, de nincs ideje magániskolába járni, vagy egyáltalán nincs nyelvtanulási lehetőség a közelben? Az e-learning kifejezetten ilyen típusú a problémákra kínál hatékony megoldást.

 • JFBP

  Mi lehet a közös pont a felkelő nap országa és a híres mesekönyvíró között? Új online interjúval érkezünk!

 • JFBP

  (Társszervezők: Japán Alapítvány Római, Madridi, Kölni és Budapesti Iroda)

  Az Online Olvasókörön a résztvevők egy előzetesen kiválasztott és elolvasott, konkrét irodalmi műről cserélhetnek szabadon véleményt egymással japánul. Az Olvasókörre bárki jelentkezhet, aki szereti a japán irodalmat és tud japánul kommunikálni: nyelvtanulók vagy korábbi nyelvtanulók, akár japán anyanyelvűek is.

 • JFBP

  Újabb filmvetítéssel érkezünk, ez alkalommal Magyarország legnagyobb popkulturális rendezvényén!