Nyelvoktatás - Archívum

 • JFBP

  Érdekli a japán kultúra? 
  A Japán Alapítvány Kulturális előadásain úgy ismerkedhet meg a japán kultúrával, hogy közben akár japánul is tanulhat. Soron következő kulturális előadásunkat hibrid módon, interneten (Zoom online konferencia applikáció segítségével) és az Alapítvány könyvtárában tartjuk meg.

   

 • JFBP

  A Japán Alapítvány Budapesti Iroda és a Magyarországi Japánnyelv-oktatók Társasága közösen megbeszélést szervez a japán nyelvi érettségi vizsgával kapcsolatban. Elsőként a vizsgával kapcsolatos tájékoztatót lehet meghallgatni, majd pedig lehetőség van arra is, hogy a résztvevők feltehessék az esetlegesen felmerülő kérdéseiket. Szívesen látunk mindenkit, akik akár magánúton, akár iskolai kereteken belül diákokat készítenek fel az érettségire, de azokat is, akik csak szeretnének többet megtudni a vizsgáról.

 • JFBP

  Volna kedve részt venni olyan találkozón, melyen kötetlenül oszthatja meg japánnyelv-oktatásról szerzett tapasztalatait, problémáit?

 • JFBP

  Soron következő online szemináriumunk témája: Beszámoló a „Japán tévéreklámokon keresztül” gyakorlati alkalmazásáról. -- Hogyan alkalmazzuk a reklámokat óráinkon? 

 • JFBP

  A Japán Alapítvány idén is meghirdeti Saberjünk! című japán nyelvi találkozósorozatát.

  A találkozón részt vehetnek japánul tanulók, vagy olyanok, akik korábban foglalkoztak a nyelvvel, de szívesen látunk bárkit, aki csak szeretne japán nyelven társalogni.