E-learning kurzus A2-2

Nyomtatóbarát változat

Szeretne japánul tanulni, de nincs ideje magániskolába járni, vagy egyáltalán nincs nyelvtanulási lehetőség a közelben? Az e-learning kifejezetten ilyen típusú a problémákra kínál hatékony megoldást.

  

Milyen tanfolyamról van szó?
Marugoto A2-2 (Katsudo&Rikai) Kurzus Oktatóval
Ez egy online nyelvkurzus, mely az A1 szintet sikeresen elvégző nyelvtanulókat célozza meg. A tanfolyam az A2-1 (Katsudo&Rikai) nyelvkurzus következő lépcsőfoka. Jelentkezni a Minato japán nyelvoktatási platformon lehet. A tanfolyamon a hallgatók az online felületre feltöltött tartalmakból, egyéni úton tanulnak, illetve rendszeres időközönként részt vesznek a Japán Alapítvány Budapesti Iroda csoportos online nyelvóráin. A tanulás a Marugoto Online Japán Nyelvi Kurzus oldalon történik. Az oldalon található tartalmakról bővebben az alábbi linkre kattintva tájékozódhat (a próbaverzió csak A1 szinten elérhető): https://www.marugoto-online.jp/info/jp/
Ha bizonytalan saját nyelvi szintjét illetően, kérjük, próbálja ki ingyenesen elvégezhető online szintfelmérőnket: https://www.marugoto-online.jp/info/level_check_test/?lang=eng

  

Az online nyelvórák közvetítő nyelve a magyar, míg a feltöltött tartalmaké az angol.

  

A tanfolyamon az alábbi formákban lehet oktató segítségét igénybe venni: 
   - kurzuseligazítás
   - online nyelvórák
   - szóbeli vizsga
   - feladatjavítások

  

Hogyan zajlanak az online nyelvi órák?
Az online nyelvi órák internetes videokapcsolat segítségével zajlanak, két hetente egy alkalommal. Az órák kb. 50 percesek.A tanfolyam 4 témakört dolgoz fel, a hallgatók témakörönként 1-1 órán vesznek részt. Minden második témát egy ismétlő óra követ. Az online nyelvi órák időpontjai előre ki vannak jelölve, ezért kérjük, arra a tanfolyamra jelentkezzen, melynek mindegyik óráján biztosan részt tud venni! Az órák időpontján semmilyen okból kifolyólag nem áll módunkban változtatni!


* Az első óra kurzuseligazítás.
** Az utolsó órán szóbeli tesztet tartunk. A teszt személyenként 15 percet vesz igénybe, melyen kizárólag az oktató és a tesztet fogadó hallgató vesz részt.

  

1. Célcsoport
A1 szintű nyelvtudással rendelkező, magyar anyanyelvű nyelvtanulók (alsó korhatár: 13 év)
   
2. Jelentkezés
jelentkezési időszak: 2022. március 1. (0:00) – március 20. (23:59)
jelentkezés módja: Kérjük, a jelentkezést az alábbi linkre kattintva végezze el!

https://minato-jf.jp/CourseDetail/Index/BP21_MGRT_A202_HU01

* A link kattintás után a Minato nyelvoktatási platformra navigál. A jelentkezéshez előzetes regisztráció szükséges. A regisztráció menetéről szóló videót itt tekintheti meg.


  
3. Kiválasztás
A kurzusra hallgatóinkat előzetes szelekcióval válogatjuk ki. A szelekció eredményéről március 21-e után küldünk értesítést.

  

4. Részvételi díj
részvételi díj:  11 000ft
befizetés módja: banki átutalás
befizetés határideje: 2022. március 25.

  

A tanfolyamon részt vevő hallgatóknak emailben küldjük ki a Japán Alapítvány Budapesti Iroda bankszámlaszámát, ahová a részvételi díjat utalni lehet. Kérjük a határidő szigorú betartását! (Az átutalási költség a befizetőt terheli.) A banki átutalás késése, elmulasztása a jelentkező részvételi jogosultságának azonnali visszavonását eredményezi! A befizetett összegeket a későbbiek során semmilyen okból kifolyólag nem áll módunkban visszatéríteni. Kérjük szíves megértését!

  

Kapcsolat:
Tel:(06-1)214-0775  (H—P: 9:00—17:00)
E-mail:nikolenyigergely@japanalapitvany.hu
Kapcsolattartó: Nikolényi Gergely