Dekiru 1 A1 Autonóm Kurzus

Nyomtatóbarát változat

Új, magyarok részére kifejlesztett, kezdő online autonóm kurzus a Minatón!
A "Dekiru 1 A1 Autonóm Kurzus" a magyar anyanyelvű, kezdő nyelvtanulókat célozza meg. A „Dekiru 1” nyelvkönyvre épülő autonóm tananyag segítségével alapvető japán társalgási formákat sajátíthatunk el. Ha van kedved japánul tanulni, de a közeledben nincs nyelvtanulási lehetőség, akkor ez a tanfolyam igazán neked való!

  

A kurzus célja, hogy az alábbi három témakörben megértsük és használni tudjuk az egyszerűbb társalgási formákat: 1. ismerkedés japánokkal, 2. látogatás egy japán házban, 3. vásárlás a városban. Az alapvető társalgási formák begyakorlása az alábbi háromlépcsős rendszerben történik: a modell dialógusok meghallgatását követően további, az adott célkifejezéseket felvonultató párbeszédeket hallgatunk meg, végül magunk is megpróbálkozunk használatukkal.
A három szituáció feldolgozása által bepillantást nyerhetünk a japánok hétköznapjaiba és szokásaiba is. A tanfolyamon a nyelvkönyv egyik főszereplőjének, Gergelynek a bőrébe bújva kicsit magunk is átélhetjük, milyen Japánba látogatni. 

  

Kezdő szintű nyelvtanulóknak előbb a kurzuson való részvételt javasoljuk, ám a Dekiru 1 tankönyv megvásárlásával bárki tovább mélyítheti japán tudását. A Dekiru 1 tankönyv tanulmányozása a kurzuson való ismeretek alaposabb megértését is elősegíti.

  

A kurzus felvétele a Minatón való regisztrációhoz kötött. A tanfolyam ingyenes és bármikor elkezdhető.

A regisztráció menete:

https://youtu.be/bxvDnmBaA0c