Új magyar-japán tankönyv: Dekiru 1-2

Nyomtatóbarát változat
A Nemzeti Tankönyvkiadó kiadásában, a Japán Alapítvány és a Magyarországi Japánnyelv-Oktatók Társasága (MJOT) közös munkájának eredményeként, megjelent a DEKIRU 1-2, a japán kezdő és középhaladó nyelvkönyv.

A nyelvkönyv a CEFR (Közös Európai Referenciakeret) és a Nemzeti Alaptanterv követelményrendszerére épül.Minden egyes lecke végén, az adott lecke által kitűzött célok teljesítésének ellenőrzésére, ún. can-do feladatok találhatóak. A tankönyv szerkesztői a leckéket fényképekkel és illusztrációkkal színesítették, melynek célja, nemcsak az olvasás, írás, beszéd és hallgatás készségeinek fejlesztése, hanem a vizuális érzékek elkápráztatása is.

  

A DEKIRU 1-2 a japán kultúra megismerésén keresztül nyújt segítséget a japán nyelv elsajátításához, fejlesztve ezzel mind a japán nyelven történő kommunikációt, mind egy eltérő kulturális közegben történő tájékozódóképességet.

  

Minden kedves érdeklődő, akii szeretné maga is a kezébe venni a könyvet, megteheti azt könyvtárunkban illetve beszerezheti az ország számos könyvesboltjában vagy akár interneten is. Értékesítési ára: 3672 Ft.
Felhívjuk figyelmüket, hogy a Japán Alapítvány Budapesti Irodában tankönyvek vásárlására nincs lehetőség.

  

Végezetül szeretnénk köszönetet mondani a nyelvkönyv szerkeztésében közreműködő valamennyi japán nyelvoktatási intézmény tanárainak, a Japán-Magyar Együttműködési Fórumot támogató japán vállalatoknak illetve mindazoknak akik lehetővé tették e nagyszabású projekt megvalósulását.

  

A DEKIRU1-2-ről bővebb információkért:

Japán Alapítvány

1062 Budapest, Aradi.u. 8-10

Tel.:(+36-1)214-0775, Fax.:(+36-1)214-0778

Nyitva tartás: H-P 9:00-17:00

Email: nihongo@japanalapitvany.hu